Woningselector

Bosrandbuurt

De Bosrandbuurt is een rustige en mooie buurt, omringd door bos en bomen. Wandelpaden liggen om de hoek, je bootje kun je aanmeren aan eigen steiger – er voert een vaarroute dwars door Nobelhorst.

Langehoutbuurt

De Langehoutbuurt is een knusse en levendige buurt in Nobelhorst. Vlak aan de Brink en met huizen te midden van knusse groene hofjes of aan het water, is dit vooral een plek voor het ultieme buurtgevoel. In de buurt maar ook daarbuiten kunnen de kinderen lekker spelen - dat wordt hutten bouwen in het bos of de vaart af in het bootje van de buren.

Reinwaterbuurt

De buurt ligt vlak naast het rustige Vitensterrein en dichtbij De Brink met in de toekomst zijn kleinschalige bedrijfjes (denk aan een koffiecorner, of een biologische winkel) en de Sterrenschool. Aan twee zijden loopt er een ontmoetingsroute langs de wijk. Tussen de kronkelende straten komt een binnenhofje, dat je samen met de buren naar wens kan inrichten.

Vaartuinenbuurt

De Vaartuinenbuurt ligt aan de rand Nobelhorst. Bovenin. Hier heb je de ruimte om je heen en kijk je over de velden heen. De Dorpshaven is het eerste deel van Vaartuinenbuurt dat gebouwd gaat worden (medio 2016).

Nobelsleven

8 redenen om te willen wonen in De Bosrandbuurt

Lees dit artikel op Nobelsleven.nl

IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl