Bewonersinformatie

Hier vind je hier meer informatie voor als je in Nobelhorst woont. Heb jij suggesties of aanvullingen voor deze pagina? Geef ze door aan Jolly via jolly@nobelhorst.nl.

Wijkbeheer spreekuur toezichthouder

Adri Weijmer van de Gemeente Almere is elke woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur aanwezig in de Informatieschuur. Voor de buurtbewoners is hij hun contactpersoon en aanspreekpunt, en kunnen ze terecht met hun vragen, opmerkingen en klachten over de openbare ruimte. Je kan op de site van de gemeente ook altijd online een melding doen over de openbare ruimte. Klik hier.

Almere Hout

Dé website om meer te weten te komen over Almere Hout -het stadsdeel van Almere waar Nobelhorst in ligt- is hout.almere.nl.  

Bouwplaats alarmnummer

In geval van nood, calamiteiten of onraad bij de informatieschuur of op de bouwplaats, kan je buiten kantooruren de 24 uur servicedienst van Dura Vermeer bellen: 074- 255 21 15

Website van Nobelhorst bewoners

De bewoners van Nobelhorst hebben een eigen website gelanceerd: nobelhorstbewoners.nl. Een fantastisch initiatief! Hier vind je heel veel informatie van de bewoners, voor de bewoners. Denk aan bijeenkomsten, informatie over werkgroepen maar ook de buurt-WhatsApp en afvalinzameling.

IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl