Van zolderkamer tot bedrijven terrein

Ook ondernemers krijgen de ruimte in Nobelhorst. Ondernemen is op veel plekken mogelijk. Op de ondernemerskavels aan de lanen waar de winkels en de huizen zijn, maar ook op kleine bedrijventerreinen in de wijk. Werken aan huis of dichtbij huis, het is allemaal mogelijk. Nobelhorst geeft je ideeën de ruimte om te groeien!

Meer informatie

De gemeente Almere ondersteunt en faciliteert (startende) ondernemers flink. Bij het Ondernemersloket kunnen ondernemers terecht voor snelle afhandeling van vergunningsaanvragen en vormt het loket een vraagbaak bij complexe ondernemersvragen. Het loket is bereikbaar via telefoonnummer 14036 en via info@almere.nl.

www.almere.nl/ondernemen

Aanbod

Bedrijventerrein Het Ambacht

Ben je je woon/-werkhuis of bedrijfsunit ontgroeid en is een ‘echt’ groot bedrijventerrein weer een stap te ver? Goed nieuws! Aan de oostzijde van Restaurant Smullen & Spelen komt Het Ambacht.

Meer informatie
Werken aan huis

Werk je liever aan thuis? Dat kan in je huurhuis, koop- of zelfbouwhuis. Zolang de hoofdfunctie van je huis duidelijk voor wonen bestemd is, mag je maximaal 50% van je huis gebruiken voor weken. Ideaal toch?

Meer informatie
Bedrijfsruimte huren

In de appartementengebouwen De Melkfabriek en het Nobelhuis heb je niet alleen de mogelijkheid om te wonen maar ook om een bedrijfsruimte te huren. Kijk op www.ymere.nl/bedrijfsruimte of er op dit moment bedrijfsruimte vrij is.

Meer informatie
Ondernemerskavels

Deze kavels liggen verspreid door de wijk en bieden specifiek ruimte om je eigen bedrijfsruimte te bouwen, met daarbij een bedrijfswoning. Van administratief tot creatief, van adviesbureau tot een winkel. Wonen met een duidelijk zichtbare en herkenbare werkfunctie aan huis op een goed bereikbare locatie.

Meer informatie
Nobelsleven

Restaurant Smullen & Spelen: van droom tot realiteit

Lees het interview met Dennis

IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Ondernemersloket
Tel 14036
www.ikonderneeminalmere.nl