Zelf een droomhuis bouwen

In Nobelhorst zijn veel leuke huizen te koop. Maar misschien ben jij op zoek naar een heel ander type huis! Kies dan voor zelfbouw in Nobelhorst. Je kunt hier een huis bouwen dat past bij jouw budget. Met zelfbouw koop je een kavel en bepaal jij hoe jouw droomhuis er van binnen en van buiten uit komt te zien.

Zelfbouw in Nobelhorst is al mogelijk als je op zoek bent in een prijsklasse vanaf € 185.000 (kavel en huis). De spelregels wat er wel en niet op een kavel gebouwd kan worden, vind je altijd terug in het kavelpaspoort. De kavelpaspoorten voor kavels in Nobelhorst vind je hier. Voor de kavels in Nobelhorst klik je op 'Almere Hout'.

Kavel kiezen en dan?

Wil je weten waar jij jouw eigen huis kunt bouwen? Kijk dan op de kavelkaart van Almere via de Kavelkaart op de website van Ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Op deze kaart vind je alle beschikbare kavels en kun je filteren op aspecten, zoals budget, grootte, ligging, wijk en stadsdeel.

Stel, je hebt een kavel op het oog in Nobelhorst. Kijk dan eerstvoor meer informatie op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/zelfbouwinnobelhorst. Daar lees je in het kort hoe je dat aanpakt. Je kunt contact opnemen met een van de adviseurs van de Kavelwinkel. Zij vertellen je precies hoe zelfbouw in zijn werk gaat. Een kavel reserveren doe je uiteindelijk zelf met je DigiD via de Kavelkaart. Als je je zelfbouwkavel gaat kopen, kom je langs in de Kavelwinkel om de koopovereenkomst te ondertekenen.

Aanbod

Het Landgoed, veld 7

Op 16 februari is de verkoop van de 2e fase van het nieuwste buurtje Het Landgoed gestart. Het gaat om 24 kavels voor vrijstaande huizen. Een deel van de kavels ligt fraai aan het water en/of de bosrand. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar in het hart van Het Landgoed!

Meer informatie
De Boswachterij, veld 6

In september zijn zelfbouwkavels in verkoop gegaan in De Boswachterij. De kavels liggen prachtig: aan het water of de bosrand. Wandelpaden liggen om de hoek en je bootje kun je aanmeren aan een eigen steiger. Nog enkele kavels beschikbaar!

Meer informatie
Nobelsleven

Zo makkelijk is het bouwen van je droomhuis in Almere

Lees hier het interview met Michèle van de Kavelwinkel.

IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Kavelwinkel
Tel 14 036
info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl info@ikbouwbetaalbaarinalmere.nl