Huis huren

Hoe kom je aan een huurhuis?

Hieronder lees je meer informatie hoe je in aanmerking komt voor een sociale huurhuis, wat er allemaal nog wordt ontwikkeld en welke huurhuizen er in de verhuur komen in Nobelhorst.

Woongroepen in Nobelhorst

De huurders in Nobelhorst vormen samen een woongroep. Wil je dat ook? Dan kun je via WoningNet Almere reageren waarbij er huurders worden opgeroepen die een woongroep willen vormen.

 

Hoe werkt dat dan?

Komen er nieuwe huizen te huur in Nobelhorst? Dan gaan we op zoek naar individuele huurders die samen een woongroep gaan vormen. Hiervoor plaatsen wij een jaar voor oplevering van de huurwoningen een advertentie op WoningNet Almere. Geïnteresseerden nodigen wij uit voor een introductiebijeenkomst. Voorwaarde is wel dat jouw inkomen passend is bij de huurprijs van de woning, lees hier verder voor de informatie over passend toewijzen>>. 

 

Nog niet ingeschreven bij WoningNet, meld je dan aan als woningzoekende

Wil je in aanmerking komen voor een sociale huurwoning in Nobelhorst? Dan moet je, je inschrijven bij WoningNet Almere>>. Sta je al ingeschreven? Houd dan de advertenties van Ymere op WoningNet in de gaten.

 

Nieuwe ontwikkelingen

Wonen op een prachtig landgoed

Ben je op korte termijn op zoek naar een huurhuis? Dan zijn de huizen in het Landgoed misschien wel iets voor jou.

 

Het Landgoed aan het einde van de Nobellaan

Als je Nobelhorst binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ straks aan het einde van de Nobellaan liggen. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke, groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

Langs de statige laan op Het Landgoed komen De Koetshuizen. Deze koetshuizen zijn prachtige eengezinshuizen die we gaan verhuren. Wil je hier komen wonen dan raden we je aan om het volgende te doen.

 

Zo kom je in aanmerking voor een eengezinswoning op Het Landgoed

Ymere biedt alle sociale huurwoningen via Woningnet aan, ook deze huurhuizen. Het belangrijkste is dat je als huurder past bij de andere huurders. Je maakt immers deel uit van een woongroep. Daarbij is het een voorwaarde dat je inkomen  en gezinssamenstelling  passend is bij de huurprijs van de woning.

Lees hier verder over passend toewijzen>>.

 

Rond augustus / september 2017 plaatsen we een advertentie op WoningNet voor de eengezinswoningen op Het Landgoed. Lijkt het je wat om hier te wonen, houd WoningNet in de gaten. Meld je vervolgens aan als belangstellende en kom dan naar de introductiebijeenkomst, waarvoor we je uitnodigen.

 

En hoe zit het met huurhuizen die opnieuw verhuurd worden?

Nobelhorst heeft een ruim aanbod van sociale huurhuizen, zowel appartementen als eengezinshuizen. Zodra er een huurhuis opnieuw vrij komt voor verhuur, wordt deze via WoningNet te huur aangeboden (klik hier voor inschrijving>>). Het belangrijkste is dat je als huurder past bij de andere huurders. Je maakt dus deel uit van een groep huurders, een woongroep. Interessant? Jazeker! Want hoe mooi is het om mee te beslissen over met wie je samen in de buurt woont?

 

Nog enkele huizen vrij in de Dorpshaven en op het Eiland vrij

In de Dorpshaven, de droogschuurhuizen  zijn nog enkele huizen vrij. Hiervoor zoeken wij nog nieuwe huurders

De Dorpshaven Droogschuurhuizen

De droogschuurhuizen zijn gelijkvloerse huizen, dat wil zeggen dat je beneden woont, slaapt en je badkamer is. Op de eerste verdieping is een tweede slaapkamer. In september  2017 plaatsen we een voor deze huizen een advertentie op WoningNet. Lijkt het je wat om hier te wonen, houd WoningNet in de gaten.

 

 

Verandahuis Het Eiland

 

P.S. In mei op WoningNet: Eén Verandahuis op Het Eiland

In mei komt er één Verandahuis vrij voor de verhuur. De Verandahuizen op Het Eiland zijn ontzettend duurzaam, want het zijn ZEN huizen. Zeer Energie Zuinige Nieuwbouw betekent dat. Je hebt voor zo’n huis de juiste instelling nodig, namelijk dat de term ‘duurzaamheid’ belangrijk is voor jou. Dat zijn de anderen in de woongroep namelijk ook en je hebt als bijkomend voordeel dat je mogelijk geen energierekening hoeft te betalen. Deze eengezinshuizen zijn ongeveer 107 vierkante meter groot.

Ben jij degene die in dit fijne verandahuis in deze kinderrijke buurtje wilt wonen? En wil jij deel uit maken van deze woongroep? Houd WoningNet in de gaten, en kijk of deze woongroep bij je past. Ben je enthousiast? Dan kun je reageren.

 

Lees hier de brochure>> over de Droogschuurhuizen in de Dorpshaven

Lees hier de brochure>> over de Verandahuizen op Het Eiland

IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl

Reza Ommel
Tel 036 - 548 84 02
r.ommel@ymere.nl