4 Droomhuizen in Nobelhorst

Unieke 2-onder-1-kap huizen en vrijstaande huizen

Ontspannen wonen bij het bos of wonen aan het water en ook in een buurtje met leuke straatjes. Als het kan zou je dat allemaal wel willen en dan in een groot 2-onder-1-kap huis of een vrijstaand huis. Deze huizen zijn er vanaf 140m2 of groter. En wat ook leuk is, is dat je alle kanten op kunt om je huis aan te kleden zoals jij het wilt.

Lees meer
Zelfbouwkavels in De Boswachterij

De zelfbouwkavels liggen mooi in De Boswachterij aan de zuidkant van de Bosrandbuurt met wandelpaden om de hoek en vlakbij een eigen vaarroute dwars door Nobelhorst. De vrijstaande kavels zijn groot, van ca. 270m2 tot 580m2.

Lees meer
Het Landhuis op het Landgoed

Wanneer je Nobelhorst binnenkomt, zie je 'Het Landgoed' aan de Nobellaan al liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden de heren van Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landhuis is een kleinschalig appartementengebouw met koopappartementen van 90 tot 180m2. Elk appartement is uniek en het heerlijk thuiskomen op Het Landgoed.

Lees meer
ZEN huizen op Het Landgoed

Comfortabel wonen op een heus landgoed, maar dan wel in een huis van de toekomst? Met een ZEN huis zit je er warmpjes bij in de winter en in de zomer is het heerlijk koel. Een ZEN huis wekt zijn eigen energie op met zonnepanelen en zonneboiler op het dak. Je energierekening is hiermee nagenoeg € 0,-. En nu komen er in het 2e kwartaal ZEN huizen op Het Landgoed.

Lees meer
IK WIL GRAAG
MEER INFORMATIE.

Jolly Le Belle
Tel 06 - 52 78 62 04
jolly@nobelhorst.nl